Hoi poezenvrienden,

 

mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Natasja en ik ben getrouwd met Toni en samen hebben we twee kinderen: Aurin & Roeby.
Verder bestaat ons gezin uit 14 poezenkindjes en een hondje.
Onze eerste twee nestjes waren eigenlijk niet gepland. We hadden destijds een kater van 5.5 maand en volgens de cattery waar we hem vandaan hadden kon een kater op die leeftijd nog geen echte kater zijn als je begrijpt wat ik bedoel? Nou, dat kon meneertje dus wel!
Want toen twee poezen krols waren geweest, had ik 9 weken later twee nestjes. En leuk dat dat was joh.
Zo mooi om te zien hoe een moedertje haar kroost verzorgd. Toen de kittens allemaal hun huisje hadden gevonden begon het... Ik miste de gezelligheid van die kleine bolletjes. Hoewel ik het heel erg moeilijk vond de kittens af te staan, heb ik toch besloten vaker een nestje te doen en zo is de cattery ontstaan.
Ik probeer niet meer dan 2 nestjes per keer te hebben, zodat ik alle kittens de aandacht kan geven die ze verdienen. Zo komen ook de rest van de katten, de hond, de kinderen en mijn man ook niets te kort!

Interesse in een kitten? klik hier